La Cantina Pizzolato is een gerenommeerd familiebedrijf in de regio Veneto, Italië, nabij Treviso. Al vijf generaties lang, sinds het einde van de 19e eeuw, is de familie Pizzolato actief in de wijnbouw. Sinds 1981, onder leiding van Settimo en Gino Pizzolato, richt het wijnhuis zich op biologische en duurzame wijnproductie. In 1991 werd het volledig biologisch gecertificeerd en sinds 2012 zijn alle wijnen ook veganistisch, zonder gebruik van chemische pesticiden of synthetische meststoffen.
La Cantina Pizzolato is een gerenommeerd familiebedrijf in de regio Veneto, Italië, nabij Treviso. Al vijf generaties lang, sinds het einde van de 19e eeuw, is de familie Pizzolato actief in de wijnbouw. Sinds 1981, onder leiding van Settimo en Gino Pizzolato, richt het wijnhuis zich op biologische en duurzame wijnproductie. In 1991 werd het volledig biologisch gecertificeerd en sinds 2012 zijn alle wijnen ook veganistisch, zonder gebruik van chemische pesticiden of synthetische meststoffen.